O nas

Umiłowanie potraw wyrasta z umiłowania ludzi" M. Kundera

Odwiedzając nas — jednego możecie być pewni — zaskoczymy Was. Niespodzianki, zmiany, wyraziste i niestandardowe rozwiązania — to coś, co lubimy i chcemy, żebyście skosztowali tego razem z nami. Zaintrygować Was mogą owoce morza w czarnych pierogach, orzechy w schabowym czy róża w polędwiczkach. Zdziwić może też sam lokal - ukryty między stadionami, boiskami i biurowcami - a w nim: przestrzeń, spokój i przyjazna atmosfera. Codziennie mamy dla Was inną słodkość, która ma moc poprawiania nastroju czy też dopełniania szczęśliwego dnia. Jeśli nie pomoże — zawsze możecie liczyć na uśmiech, życzliwość i pomocną dłoń od naszej Załogi. On/Off to połączenie autentycznej kuchni, nieoczywistych rozwiązań, nieoczywistej lokalizacji i wyjątkowych Gości. Karminy rodziny, sportowców, sąsiadów, podróżników, przedsiębiorców — a wielu z Was staje się naszymi przyjaciółmi. Nasza karta jest różnorodna i ciągle się zmienia tak jak my — także dzięki Wam, naszym rozmowom, pomysłom, doświadczeniom i sugestiom. Najważniejsze dla nas jest to, abyście dobrze zapamiętali każdą wizytę.

 

Jacy więc jesteśmy? Jesteśmy zbudowani z Waszego zadowolenia, wspomnień, zachwytów, chwil wzruszenia i dobrze spędzonego wspólnie czasu.
Dziękujemy!
Do zobaczenia przy stole.

Restaurant Week 2017001
cof
stół impreza 18 urodziny